3 zodii care mint fără rușinare în dragoste. Nimeni nu are încredere în ele!

Friday, 21 June 2019, 14:39 Sursă: REALITATEA.NET

Într-o relație de dragoste, sinceritatea și încrederea sunt două aspecte esențiale, care asigură viitorul relației, și tocmai de aceea minciuna este complet interzisă. Deși legătura cu cel drag ar trebui să fie cât mai sinceră și deschisă, există unele semne din zodiac care nu consideră acest lucru valabil.

Adaugă părerea ta

Cele 3 zodii care mint în dragoste apelează la minciună ori de câte ori au ocazia pentru a ieși din situații neplăcute, dar și pentru a-și proteja persoana dragă de adevăruri care ar putea să le facă rău.

Rac

Ești una dintre cele mai loiale femei din zodiac, iubita ideală, pe care orice bărbat și-o dorește. Te dedici 100% relației în care te afli și mereu îi faci pe plac persoanei dragi, chiar dacă acest luru înseamnă să îți calci pe orgoliu. Totuși, dragostea prea mare pe care o ai pentru jumătatea ta te determină să minți uneori. Procedezi astfel pentru că nu îți place să îți vezi perechea tristă, și de aceea decizi că este mai bine să ascunzi adevărul și să ții totul pentru tine. Deși ai crede că procedezi corect, aceste minciuni nevinovate îți pot aduce cele mai mari nefericiri. Persoana iubită trebuie să știe totul, indiferent dacă acel lucru îl va face fericit sau nu.

Citește continuarea pe divahair.ro.