Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

3 cupluri care se formează până la Crăciun și rămân împreună toată viața

Wednesday, 22 November 2017, 09:38 Sursă: REALITATEA.NET

Avem însă vești bune pentru 3 cupluri, cărora le surâde soarta! Se vor întâlni, se vor îndrăgosti, vor petrece Crăciunul împreună și de atunci nu se vor mai despărți vreodată! Iată care sunt acești fericiți câștigători la loteria vieții!

Dacă faci parte dintre zodiile de mai jos, ești norocoasă: te așteaptă iubirea cu surle și trâmbițe!

Peşti şi Balanţă

Aceste două zodii au în comun sensibilitatea și sociabilitatea, așa că nu e de mirare că pentru ele dragostea e întotdeauna pe primul plan. Sunt single și deja se gândesc cu tristețe la mesele îmbelșugate de Crăciun, la care își vor face apariția singuri. Cu toate acestea, nu au temei să își facă griji: se întâlnesc până la sărbători, într-o ipostază banală, și li se aprind călcâiele unul după altul.

Vor petrece Nașterea Domnului împreună, făcând cunoștință cu familiile lor, și se vor simți atât de bine încât realizează că au descoperit sufletul pereche. Nici gând să se mai despartă, deoarece sunt ambii conștienți de șansa pe care au primit-o. Vor ține minte pentru totdeauna Crăciunul ca fiind perioada care i-a unit și îl vor sărbători mereu cu inima deschisă!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL