Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

21 de răniţi,transferaţi deja în Belgia, Olanda, Austria, Israel şi Germania

Sunday, 08 November 2015, 16:50 Sursă: REALITATEA.NET

Conform sursei citate, au fost transferaţi opt pacienţi în spitale din Belgia, câte doi în clinici din Austria şi Israel, iar unul în Germania. De asemenea, opt răniţi au fost transportaţi la unităţi medicale din Olanda, doi dintre aceşta decedând, unul în ambulanţă spre spital şi un altul la spitalul din Rotterdam.

Printre cei transferaţi la un spital din Belgia se numără şi Bogdan Moleşag, toboşarul trupei Up to Eleven şi cameraman la Prima TV. El s-a numărat printre persoanele rănite care au fost transportate sâmbătă cu două aeronave C-27 J Spartan la spitale din Olanda şi Belgia. Sâmbătă seară, două victime - Mariana Oprea şi Alexandru Hogea - au fost preluate de aeronave ale Inspectoratului General de Aviaţie şi duse în Austria.

Ministerului Sănătăţii a mai precizat că, duminică la prânz, mai erau internaţi în spitalele din Bucureşti 95 de răniţi în incendiul din Colectiv, dintre care 36 în stare gravă şi critică, iar 57 stabili.

O aeronavă NATO va veni, duminică seară, în România pentru a prelua o parte dintre răniţii în incendiul de la Colectiv care pot suporta transferul la clinici din străinătate.

Bilanţul persoanelor decedate în tragedia de la Colectiv a ajuns la 44, după ce duminică au murit trei persoane, iar sâmbătă alte nouă, două dintre acestea în Olanda.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL