Protest de amploare -#ȘÎRomânia vrea autostrăzi

Friday, 15 March 2019, 08:06 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Imediat se taie panglica primului metru de autostradă din Moldova! Evenimentul, organizat simbolic de omul de afaceri care a stârnit fenomenul #șîeu va avea loc în localitatea Cumpărătura, din județul Suceava. Inițiativa este un manifest la adresa autorităților centrale și locale care au ignorat infrastructura din regiunea Moldovei în ultimele decenii.

Cum protestul vizează o problemă ce macină România de 30 de ani și imaginația românilor este una pe măsură. O cofetărie vrea să le ofere celor care vin la greva de 15 minute prăjitura ,,Și eu". 

Pe lângă primării închise de PSD-iști sau de edili ai Opoziției, și spitale care își suspendă activitatea, și oameni obișnuiți au anunțat că vor susține demersul lui Ștefan Mandachi. 

Inițiativa lui Ștefan Mandachi și-a găsit ecou pe trecerea de pietoni. Un bărbat din Ploiești a creat pe Facebook un eveniment numit ,,Petrecerea", prin care speră să adune cât mai mulți amatori de desene pe asfalt.

Nu stau departe de protest nici magazinele online IT sau de instrumente muzicale, școlile de soferi sau firmele de transport. Există chiar și case de modă care își vor pune clienții în așteptare pentru un sfert de oră. La fel vor face și saloanele de masaj erotic.

Fotbaliștii vor sta și ei pe tușă la antrenamente. Echipa din Liga 1, Poli Iași, va protesta, la fel ca și Bucovina Rădăuți din Liga a treia, formație antrenată de fostul stelist, Dorin Goian. 

Dintre cei trei antreprenori provocați de Ștefan Mandachi, doar Viorel Cataramă a raspuns și a transmis că 1.000 de angajați ai săi nu vor munci timp de 15 minute


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL