Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Clipul "Copiii Referendumului", reclamat la Investigaţii Criminale

Friday, 02 November 2018, 16:53 Sursă: REALITATEA.NET

Clipul recompune o scenă ce aminteşte de Inchiziție, iar copiii primesc o lecție despre eretici arși pe rug pentru păcatul homosexualității. Cei mici sunt învățați în clip că viața lor este datorată partidului și conducătorilor, motiv pentru care personajele afişează banderole cu trei trandafiri negri.

Patronul firmei de publicitate care a realizat clipul a postat şi fotocopia citației, cu un comentariu ironic,"13 penali din parlament vs o agentie de publicitate. Până marţi o să număr minutele ".

Textul citaţiei

"Ca urmare a sesizării înregistrate sub nr....în evidenţele Direcţiei de Investigaţii Criminale din cxadrul IGPR ce are ca obiect memoriul adrsat de un GRUP DE 13 PARLAMENTARI cu privire la videolicpul intitulat "Copiii referendumului" realizat de SC Papaya Advertising SRL vă invităm să vă prezentaţi în data de 06.11.2018, ora 8:30 la sediul Direcţiei, situat pe bld Ştefan cel Mare 13-15, cam.44X, în vederea clarificării tuturor aspectelor referitoare la obiectul sesizării (acesta v-a fost adus la cunoştinţă cu ocazia convorbirii telefonice purtate la această dată). Totodată, vă solicităm să aveţi asupra dumnevoastră actul de identitate şi înscrisuri pe care le consideraţi relevante în clarificarea obiectului sesizării." se spune în documentul primit din partea Direcţiei Criminale.     

Această direcţie, potrivit informaţilor de pe propria pagină de internet, combate şi investighează infracţiuni îndreptate împotriva persoanei, patrimoniului, autorităţii etc., precum şi a celor care aduc atingere unor relaţii privind convieţuirea socială, exceptând cazurile date în competenţa altor structuri.

Spotul "Copiii Referendumului" a fost difuzat, în special în mediul online, în săptămâna de dinaintea referendumului pentru redefinirea familiei, care a avut loc pe 6 şi 7 octombrie. 

În iulie, agenţia a pierdut contractul cu CEC Bank (instituţie bancară al cărei acţionar este statul) după ce a anunţat că le dă liber angajaţilor pentru a putea patcipa la mitingul dissporei din 10 august. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL