Soțul a cărui "bărbăție" a ajuns pe Internet își dă în judecată nevasta. Motivul, halucinant!

 
Soțul a cărui "bărbăție" a ajuns pe Internet își dă în judecată nevasta. Motivul, halucinant!
Soțul a cărui "bărbăție" a ajuns pe Internet își dă în judecată nevasta. Motivul, halucinant!
Soțul a cărui "bărbăție" a ajuns pe Internet își dă în judecată nevasta. Motivul, halucinant! Soțul a cărui "bărbăție" a ajuns pe Internet își dă în judecată nevasta. Motivul, halucinant! Soțul a cărui "bărbăție" a ajuns pe Internet își dă în judecată nevasta. Motivul, halucinant!

Femeia a dezvăluit, public, cât de bărbat e soțul ei. Acum, acesta a decis s-o dea în judecată. Când vei afla motivul, vei rămâne mască!În noaptea nuntii, femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită dintr-un motiv lesne de înțeles, a avut un șoc. Nu mică i-a fost mirarea când a constatat că bărbatul care avea să-i fie partener intim până când moartea îi va despărți avea o "constituție" modestă.

Cel mai intim detaliu al căsniciei a ieșit la iveală după ce femeia și-a postat povestea pe o rețea de socializare, cerând sfatul internauților. Potrivit acesteia, soțul a preferat o relație nu în trup, ci doar în spirit cu cea care avea să-i devină soție până în noaptea nunții, când, spune femeia, răul deja era făcut. "Mi-a spus că vrea să aștepte, că este de modă veche...", povestește victima.


"Când am văzut până unde poate ajunge, m-am înfuriat... Pur și simplu mă simt mințită. Știu că mi-a ascuns lucruri și asta mă doare. Nu mă așteptam la așa ceva...", a adăugat aceasta.

Soarta a făcut ca soțul ei să găsească postarea cu pricina și, deși nu dădea niciun nume, s-a gândit că, într-un final, cineva va pune indiciile cap la cap și i se va afla secretul.

Jenat de situație, bărbatul a decis să-și dea consoarta în judecată. În plus, o amenință și cu divorțul.

"Soțul meu s-a enervat atât de tare, încât a amenințat că mă dă în judecată pentru defăimare. A văzut postarea mea grație unui prieten din tinerețe care știa că are un micropenis și că s-a s-a căsătorit de curând. Nu știu ce să fac. Simt, totuși, că sunt o nemernică... I-am distrus viața", mai spune femeia.

Cazul lor pare să facă vâlvă în comunitate, însă pare a fi prea mult zgomot pentru nimic...

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
symy
23 Feb 09:37
Are ...'''ACCESORII''' SOTUL TAU NU FI TRISTA:)))))))))))))))
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?