Secretar de stat MAI: Nu sunt informații că protestul a fost finanțat din străinătate

 
Violente la protestul din 10 august
Violente la protestul din 10 august
Violente la protestul din 10 august Parchetul General

Secretarul de stat în MAI Gheorghe Nucu a declarat, după audierea la Parchetul General în dosarul protestului din 10 august, că nu există informații potrivit cărora manifestația ar fi fost finanțată din străinătate, așa cum susține Liviu Dragnea, anunță Realitatea TV. 

Secretarul de stat în MAI Gheorghe Nucu a fost audiat la Parchetul General, marți, în dosarul intervenției brutale a Jandarmeriei, la protestul din 10 august.

Nucu a precizat presei, după audiere, că nu există informații potrivit cărora protestul ar fi fost finanțat din străinătate. Informația a fost vehiculată de Liviu Dragnea.

Secretarul de stat a mai spus că a fost în timpul protestului în MAI. Tot acolo a foast și Carnem Dan, dar aceasta nu a avut nicio implicare directă, a susținut Nucu.

Subprefectul Capitalei, Corneliu Cîrstea, a fost audiat la rândul său, mai bine de două ore, la Parchetul General.

Între timp au apărut noi piedici în ancheta violenţelor din 10 august. Surse judiciare citate de Realitatea TV susțin că Ministerul Afacerilor Interne a clasificat înregistrările video făcute de Jandarmerie şi servicii în care sunt surprinse abuzurile forţelor de ordine.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Stan
12 Sep 07:53
Cum nu stiti cine a condus mineriada??? Nasol..Extraterestrii...
Răspunde
0 0
Belu
11 Sep 20:30
Trăiască Dragnea. Trăiască PSD
Răspunde
0 0
Banuiala legitima duce la
11 Sep 17:22
Ce aveti domnule Stan cu secretarul de Stat din MAI,e jefuitor de tara că nu stie de subvenții străine ,ca emigratia să dea o lovitura de stat ?Domnul Secretar e mai confuz,spune ca nu sunt informații că protestul a fost finatat din strainătate.Dar daca întrebați SRI ,el ce stie ?Ca doar parchetul nu e un hashtag minor sa deschida cercetari pe ce zice o televiziune ,doua si niste martori ,aci.Dar Dl bOC a introdus in penal o sintagmă,banuiala legitimă.Dacă presa doar banuieste legitim ,ca diaspora nu a venit organizată nici cu lozinci nici cu materiale,cei 2-3 care au fost,atunci cine le-a cumpărat si,mai ales ,pe banii cui ?E o ipoteza-e drept pe ea s-au dat ani grei de puscarie-dar parchetul va spune cine a condus rasmerita lui Miron Cozma ,de i-au dat 10 ani acum tot 10 ani .Ce vremuri ,ce vremuri !.
Răspunde
0 0
Stan
12 Sep 07:52
3 Cum nu stiti cine a condus mineriada??? Nasol..Extraterestrii...
0 0
Stan
11 Sep 16:23
Sa fie arestat si inchis pe viata acest marlan jefuitor pentru toata coruptia ce a facut-o Romaniei si poporului ..Tot partidul bolsevic psd alde desfiintati total..Criminalii iliescieni pcr ei sunt..
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?