RCS RDS | Compania pregătește o surpriză de proporții!

 
RCS & RDS | Digi 24 pregătește o surpriză de proporții!
RCS & RDS | Digi 24 pregătește o surpriză de proporții!

RCS & RDS | Digi 24, care trece prin modificări de personal în aceste zile, ar urma să facă schimbări majore și la nivelul conținutului televiziunii, a notat paginademedia.ro.

RCS & RDS | Astfel, conform sursei citate, postul de știri Digi 24 ar urma să fie transformat într-un canal orientat către un profil mai aproape de o stație generalistă.

În ultima perioadă, Digi 24 a încercat și alte tipuri de programe. De exemplu, sâmbătă seară, postul are în grilă filme românești, la emisiunea CinemaTePeca, cu Cristian Tudor Popescu.

Potrivit sursei citate, în această săptămână se lucrează și la modificări în grila de programe, din care ar putea ieși anumite emisiuni. Astfel, conform paginademedia.ro, se ia în calcul inclusiv renunțarea la programul de investigații România Furată.

Într-un comunicat remis paginademedia.ro, conducerea Digi 24 a răspuns: "Digi 24 este un post de știri care funcționează în baza unei licențe audiovizuale acordate în conformitate cu o structură de programe axate, majoritar, pe informații de actualitate și emisiuni educative și culturale.

Stația și-a consolidat poziția ca televiziune de știri care pune în lumină informația relevantă pentru telespectatori, abordând diverse formate TV.

Acest lucru este demonstrat și de poziționarea, în 2018, ca o sursă de informare credibilă, în România, potrivit studiului Digital News Report, realizat de Reuters Institute și Universitatea Oxford"Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?