Paul McCartney: „Brexitul a fost o greșeală”

 

Legendarul muzician britanic Paul McCartney consideră că referendumul privind Brexitul „a fost probabil o greșeală”. Fostul membru Beatles spune că argumentele de atunci, din timpul campaniei pentru ieșirea Marii Britanii din UE, au fost „promisiuni nebunești”.

Paul McCartney a declarat că referendumului privind Brexit  a fost „probabil o greșeală” și că ce s-a întâmplat de atunci „este un dezastru” și se va „bucura când acesta se va fi terminat”.

Într-o declarație pentru BBC, cântărețul britanic a spus că nu a votat în cadrul referendumului din 2016 privind apartenența Regatului Unit la Uniunea Europeană.

Motivul: „Votez pentru cineva în care să am încredere și de cele mai multe ori nu a fost nimeni în care să am încredere. Trebuie să mă inspire. Până acum nu am văzut pe nimeni care să spună ceva suficient de inteligent”.

„Ce m-a descurajat în 2016 să merg la referendumul pentru Brexit a fost că foarte mulți oameni în vârstă, mulți chiar din generația mea mergeau să voteze. Ei spuneau că o să fie ca pe vremuri”, a mai spus Paul McCartney.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?