O locomotivă a luat foc. Șapte trenuri au întârzieri record

 

Circulaţia feroviară pe magistrala de cale ferată 300 Braşov – Sighişoara se desfăşoară, marţi, pe un singur fir, la kilometrul feroviar 251+700 de metri, la ieşirea din staţia Caţa către Rupea, din judeţul Braşov după ce locomotiva unui marfar a luat foc.

Purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan, a declarat că circulaţia feroviară a fost oprită total pe timpul intervenţiei persoanlului feroviar, după ce incendiul la locomotiva unui marfar care transporta material lemnos a fost stins de pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov. Nu s-au înregistrat victime. 

„Personalul feroviar a intervenit cu drezina pantograf pentru remedierea defecţiunii la linia de contact, care din cauza focului a fost topită. S-a repus sub tensiune şi s-a redeschis circulaţia feroviară.

Trenul de marfă aparţine operatorului de marfa Rail Force. Traficul este operaţional doar pe firul I, firul II fiind ocupat cu locomotiva arsă”, a declarat Oana Brânzan. Potrivit aceleiaşi surse, şapte trenuri de călători sunt afectate de aceste incident, între staţiile Rupea şi Caţa.

Cele şapte garnituri cumulează întârzieri de 1.075 de minute, media pe tren fiind de 153 de minute întârziere.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?