Narilatha, cea mai controvesată floare din lume: seamănă cu o femeie și face minuni

 
Floarea minune
Floarea minune
Floarea minune Plantă minune sau Photoshop?

Cea mai controvesată floare din lume - Narilatha este o plantă ce provine din Himalaya. Se spune că înflorește o dată la 20 de ani și că întruchipează fidel forma unei femeiDeși s-au vehiculat tot felul de teorii, puțini sunt cei care cred că această există cu adevărat, potrivit Efemeride.ro.

1. În primul rând, originea plantei lansează speculații de tot felul. Unii spun că acest copac se găsește în Himalaya, iar alții spun că de fapt e în Thailanda sau Sri Lanka. Desigur, nu este exclusă existența acestui tip de copac în mai multe regiuni ale lumii.

2. În al doilea rând, un astfel de copac ar primi mult mai multă atenție din partea publicului. Descoperirea unui copac ce face flori în formă de femei (goale!!) ar aduce cu siguranță presă și turiști din toată lumea. Ceea ce până acum nu s-a întâmplat, existând doar 3 poze online ce sunt transmise prin email sau postate mereu din aceleași surse.

3. Și nu în ultimul rând, nu există poze cu acest copac în întregime. În toate fotografiile postate pe net apar doar aceste "flori" atașate de crengile unui copac oarecare. Acest lucru alimentează zvonurile cum că fotografiile sunt de fapt rezultatul unui experiment Photoshop reușit.

Așadar, această floare rămâne un mister până în momentul în care un specialist explică originea sa în mod public

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?