I-a arătat frizerului un filmuleț cu o tunsoare la modă. Când a văzut ce i-a făcut din păr, a amuțit

 
I-a arătat frizerului un filmuleț cu o tunsoare la modă. Când a văzut ce i-a făcut din păr, a amuțit
I-a arătat frizerului un filmuleț cu o tunsoare la modă. Când a văzut ce i-a făcut din păr, a amuțit
I-a arătat frizerului un filmuleț cu o tunsoare la modă. Când a văzut ce i-a făcut din păr, a amuțit I-a arătat frizerului un filmuleț cu o tunsoare la modă. Când a văzut ce i-a făcut din păr, a amuțit I-a arătat frizerului un filmuleț cu o tunsoare la modă. Când a văzut ce i-a făcut din păr, a amuțit

De multe ori, stiliștii primesc de la clienți fotografii cu frizuri pe care vor să le încerce. Un tânăr din China, însă, a mers la următorul nivel și i-a arătat frizerului un videoclip de pe internet. Când s-a uitat în oglindă, a amuțit! Ce-i făcuse stilistul l-a șocat peste măsură!

Tian Xiu Bot, un tânăr blogger din China, a trăit, recent, o experiență șocantă. A vrut o schimbare, așa că a mers să se tundă. Neavând idee cum să-i explice frizura dorită, tânărul i-a arătat un videoclip de pe internet. Numai că acesta a pus pe pauză filmulețul, așa că pe imagine s-a văzut și săgeata de PLAY.

Se pare că frizerul a fost atât de atent la detalii, încât i-a tuns și semnul de pe ecran, respectiv triunghiul.


Când a văzut rezultatul final, Tian Xiu Bot a fost extrem de șocat, dar, după ce s-a obișnuit cu noul stil, a postat imagini pe o rețea de socializare unde, așa cum era de așteptat, au devenit virale.

"Nu cred că mai există frizeri atât de riguroși", a scris tânărul în dreptul imaginilor.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, prin CLICK DREAPTA pe imagini, cum arată tânărul după ce a fost tuns.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?