Gafă uriaşă la Meteo. Au rămas fără cuvinte când a apărut așa în direct! Cum să faci asta?

 
Gafă uriaşă la Meteo. Au rămas fără cuvinte când a apărut aşa în direct! Cum să faci asta?
Gafă uriaşă la Meteo. Au rămas fără cuvinte când a apărut aşa în direct! Cum să faci asta?
Gafă uriaşă la Meteo. Au rămas fără cuvinte când a apărut aşa în direct! Cum să faci asta? Gafă uriaşă la Meteo. Au rămas fără cuvinte când a apărut aşa în direct! Cum să faci asta? Gafă uriaşă la Meteo. Au rămas fără cuvinte când a apărut aşa în direct! Cum să faci asta?

A devenit faimoasă, dar a intrat în pământ de rușine, după ce mai multe imagini din timpul jurnalului meteo au fost postate pe reţelele de socializare din lumea întreagă! Gafa s-a întâmplat în direct!Susana Almeida, una dintre cele mai senzuale prezentatoare ale rubricii Meteo de la postul 4 Televisa Guadalajara, a avut parte de o zi de coşmar! Nici prin gând nu i-a trecut când s-a îmbrăcat că ţinuta aleasă va ajunge de râsul lumii!

Şi avea şi de ce! Pantalonii mult prea mulaţi au lăsat să se vadă mai mult decât şi-ar fi dorit. Ce-i drept, şi lumina reflectoarelor a contribuit la dezastru...


Când şi-a dat seama, era prea târziu: deja intrase în direct şi a trebuit să continue să prezinte buletinul meteo.

Imaginile postate pe reţelele de socializare au devenit virale. Urmăriţi gafa incredibilă în GALERIA FOTO, prin click dreapta pe imagini.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
IMGB
18 Jan 06:29
Pai are o pasarica frumoasa si buze normale nu ca ale Dragushancei !.....care-i problema ?
Răspunde
0 0
anonim
05 Jan 00:22
bune prezentatoarele astea!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?