Există doar patru tipuri de utilizatori de Facebook, spun psihologii. Din care faci parte?

 

Un studiu efectuat de Brighan Young University arată că există patru categorii mari de utilizatori de Facebook.Cel care construiește relații

Acești utilizatori folosesc rețeaua de socializare Facebook doar pentru a-și construi sau a-și consolida relațiile pe care le au în viața reală, prin like-uri și comentarii apreciative la pozele și mesajele publicate de prieteni, colegi de serviciu sau de familie.

Cel care e la curent cu tot ce-i nou, dar nu dezvăluie informații personale

Sunt utilizatorii care distribuie link-uri către diverse știri sau scriu despre cele mai noi evenimente, însă nu publică nimic personal.

Obsedații de selfie-uri

Îi știm cu toții. Sunt cei care publică poze cu ei înșiși aproape zilnic și ale căror albume foto conțin aproape exclusiv doar astfel de imagini.

Cei care folosesc Facebook doar pentru a-i urmări pe alții

Sunt cei care nu prea își actualizează profilul de Facebook, dar folosesc zilnic rețeaua de socializare deoarece caută informații despre prieteni și urmăresc atent activitatea acestora, scrie metro.co.uk. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?