Vacanța parlamentarilor, scurtată! Dragnea vrea să taie salariile demnitarilor

 

Plenul Camerei Deputaților se va reuni în sesiune extraordinară în perioada 9 - 31 ianuarie. Liviu Dragnea, președintele Camerei, a declarat că aleșii urmează să dezbată atât cele două ordonanțe care reglementează procesul de achiziție a Cumințeniei Pământului, cât și ordonanța prin care au fost mărite salariile demnitarilor.

Președintele Camerei Deputaților a declarat, luni, că parlamentarii urmează să dezbată în comisii cele două ordonanțe care reglementează procesul de achiziție a Cumințeniei Pământului. Totodată, acesta a mai susținut că propune respingerea ordonanței prin care au fost mărite salariile demnitarilor.

"Pe lângă proiectele de legi, vor mai fi dezbătute în comisii trei ordonanțe, cele două prin care se reglementează procesul de achiziție a cumințeniei pământului și a treia, prin care s-a mărit nejustificat de mult salariile demnitarilor, ordonanță pe care eu o să susțin să fie respinsă. Deci salariile să revină la valoarea de dinainte de ordonanță", a spus Dragnea. 

Camera Deputaților se află în perioada 9 - 31 ianuarie în sesiune extraordinară, a anunțat, luni, Ioana Bran, secretar al acestui for.

Potrivit Realitatea TV, convocarea în ședință de urgență vine după ce PNL a atacat la Curtea Constituțională a României (CCR) legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanțe pe timpul vacanței parlamentare. 

PSD acuză că, din cauza acțiunii PNL la CCR în privința legii de abilitare, Guvernul nu va putea să adopte măsurile din programul de guvernare. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?