Dragnea și-a pierdut, oficial, și scaunul de deputat. Cine a ocupat locul vacant

 
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost  înlocuit oficial și din funcția de simplu deputat. Dacă la partid locul i-a fost luat de Viorica Dăncilă, iar la conducerea Camerei Deputaților de Marcel Ciolacu, scaunul de deputat a fost ocupat de Petre Cioabă. 

Petre Cioabă are 72 de ani. Este președintele organziației de pensionari a PSD Teleorman și consilier județean din partea social-democraților. 

În 29 mai, plenul a adoptat proiectele de hotărâre privind vacantarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea şi a postului de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

În declarația sa de avere din 2018 apare un teren agricol în Alexandria, cu o suprafaţă de 1 ha, venituri de la primăria Alexandria ca administrator zonal (4.600 de lei/an) și alți 18.000 de lei/an încasați de soția acestuia, profesor la o școală sanitară postliceală.

Cioabă a declarat 20.200 de lei/an din pensie, plus alți 20.100 de lei/an - pensia soției.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Domnul Borza cind mai rariti din ei !!!???
05 Jun 11:18
Uniunea iuropeana are 570 de parlamentari, ro are 600 !!! Cind scapam de ciurda de plosnitze inutile care au grija exclusiv de interesele personale si de ciurda !? Cind inteleg unii parlamentari ca sint PLATITI sa munceasca strict pentru tara si popor si nu invers !!!
Asa cum zicea si domnul Borza sint prea multi bujetari si mult prea bine platiti ! Multi dintre ei, ca nea Cioaba, nu maninca nici macar un leu din salar, il string pe tot la banca !!! Ce facea pentru acel salar nici el nu stie si probabil niciodata nu ar produce ceva folositor comunitatii !!!?
Răspunde
0 0
Se aresteaza deputații.Dle Dumitru ?Mai nou ?
05 Jun 11:07
Domnilor deputati,nu ați jurat ,bre, pe biblie,cum ati lăsat sa fie arestat un deputat,care are imunitatea de coercitiune/art 102 din constituție /.Sau numai ordonatele guvernului sunt interzise nu si ale UE.Intîi cu asta trebuia inceput ,va insuseati decizia ICCJ,contribuiati prin cheta la salvarea copiilor orfani si ai văduvelor de război,jeruite de dl Dragnea,si aprobati vacantarea postului apoi si arestarea preopinetului dujman al prietenul Timmermanns.
Răspunde
0 0
dumitru
05 Jun 10:11
cum , Doamne iarta_ma, ca suntem in ajunul invierii Domnului, ii gasiti tot din teleorman?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?