Detalii bombă despre Ordonanța 13 care a scos românii în stradă

 
PROTESTE în Piaţa Victoriei! Sute de oameni îşi strigă nemulţumirile
PROTESTE în Piaţa Victoriei! Sute de oameni îşi strigă nemulţumirile

Ies la iveală detalii bombă din scandalul care a zguduit din temelii justiţia românească. Documentele care au stat la baza Ordonanţei de Urgenţă 13 au fost scrise pe calculatoarele unor angajaţi de la cancelaria președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Informaţiile apar într-un act al Parchetului General, publicat de Iniţiativa România. 

"Concluzia rezultată în urma celor prezentate anterior a fost că documentul ce a stat la baza modificărilor legislației penale așa cum au fost transpuse în conținutul OUG 13/2017, au fost întocmite, într-o zi de duminică, 15.01.2017, între orele 10.00 și 14.00, la sediul Parlamentului României, mai precis la cancelaria președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, in condițiile în care, în dosarul cu nr.2628/1/2016 în care Liviu Dragnea avea calitatea de inculpat, se stabilise primul termen pentru începerea judecării cauzei la data de 31.01.2017, după ce în prealabil fuseseră respinse toate cererile și excepțiile în procedură de cameră preliminară, " se arată în documentul citat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?