Cristian Tudor Popescu, reacţie absolut halucinantă după lozincile anti-PSD de la finala lui Halep

 
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Finala Simona Halep - Sloane Stephens 7-6, 3-6, 6-4, de la Montreal, a scos la suprafaţă problemele politice interne din România.S-au auzit lozinci anti-PSD din tribune în mai multe rânduri. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a taxat foarte dur aceste atiduni din tribune.

"Simona Halep este o jucătoare care poate să depăşească momente psihologice care ar putea să doboare şi un bivol care nu gândeşte ca acela din tribună sau aceia care au zbierat pe parcursul acestei partide în momente critice acea adunătură de 7 litere cu PSD. Dacă aş fi fost acolo muream de gât cu ăla sau cu ăia. Nu vă pot descrie ce dezlănţuire de furie am avut în mine. Nu ştiu ce i-aş fi făcut individului respectiv suportând toate consecinţele legale.

Acel gunoi, gunoiul ăla cu ochi se numeşte român. Cred că au fost vreo doi care zbierau asta. În general au fost nişte insi cu voci de alcolişti pe acolo. Unul s-a trezit să zbiere: bate-o, mă!, când servea Simona. Săraca a făcut semn: termin', domnule, odată!. Dobitocul ăla nu îşi dădea seama că Simona era singura deranjată, doar nu Stephens, că nu ştie româneşte", a spus Cristian Tudor Popescu la un post TV.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mihai S
13 Aug 10:54
Domnule C T Popescu, daca tot sinteti dispus sa riscati faceti o fapta buna pentru Romania. Pe Dragnea-l aveti mai aproape.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?