Cozmin Guşă: Cei de la GSP sunt securişti, Tolontan îşi bate joc de judo

 

Jurnaliştii de la GSP care au scris despre aşa-zisele abuzuri de la Federaţia de Judo sunt iresponsabili şi securişti, susţine preşedintele Federaţiei, Cozmin Guşă. Într-o intervenţie în direct la Realitatea TV, acesta a explicat că este vorba de informaţii neverificate, iar adevăratele victime sunt tocmai oameni dedicaţi acestui sport.

"Pentru felul în care nişte foşti jurnalişiti înţeleg să acţioneze îl pot califica din start ca iresponsaibili si securişti.

Sunt iresponsabili pentru că lovesc în oameni, precum antrenorul lotului olimpic feminin, Florin Bercean şi elevele sale, care de zeci de ani muncesc penrtru acest sport, nu au weekenduri, nu au familie şi colindă planeta tot anul, de la o competiţie la alta.

Sunt securişti pentru că au colportat o minciună, ştiind că nu este aşa. Pe sportiva respectivă nu o cunoaşte nimeni, un antrenor de-al nostru parcă-şi aduce aminnte de ea, poate s-a lăsat de judo, nu a avut niciun titlu de campion, e posibil să se fi antrenat o vreme la Cluj. Le-am şi spus celor de la GSP "nu mai colportaţi informaţia, este falsă", le-am spus să stea de vorbă cu celelalte eleve ale lui Bercean, degeaba." a declarat, dezamăgit, Cozmin Guşă.

Preşedintele Federaţiei susţine însă că nu lipsa de informaţie sau de experienţă au dus la această situaţie, ci interesele precise ale unor oameni personaje sus-puse.

"Ştiu că în spatele acestei aşa-zise anchete sunt acei manageri de la GSP şi Libertarea, oameni despre care Ion Cristoiu spunea că sunt ofiţeri acoperiţi care au lucrat şi în trustul lui Adrian Sârbu, şi la Sorin Ovidiu Vântu, când avea Realitatea TV. Federaţia nu o să-i dea în judecată, deocamdată, dar ceea ce fac aceşti oameni este de neiertat. (...)"

În sprijinul argumentaţie sale, Guşă invocă modul disproporţionat în care este tratată Federaţia de Judo. "Este atacată constant de Tolontan, iar oamenii trebuie să ştie că în ultimii doi ani, în ciuda marilor succese internaţionale ,Gazeta Sporturilor n-a scris un rând, în schimb s-a ocupat pe larg de mine, de fiul meu care studiază în străinătate, acum rămâne să il atace şi pe antrenorul japonez, saracu'. Este oarecum ironic, în urmă cu aproape 20 de ani, GSP urma să se închidă, pe când era deţinută de Ringier, iar eu i-am salvat, cumpârând-i pentru trustul lui Dan Voiculescu şi l-am salvat pe Tolontan, care fusese concediat de Adrian Sârbu, Acum Tolontan îmi râde în nas, de la nivelulu lui de securist. (...) Mă întreb dacă are vreo remuşcare pentru fostul patron de la Hexifarma, care s-a sinucis în urma articolelor publicate de Tolontan, sau pentru cei care au fost anchetaţi şi găsiţi nevinovaţi.""a mai afirmat Cozmin Guşă. 

sursă foto: Digi Sport

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Jan
19 Nov 07:54
Cand l-ai avut mentor si "preten" de familie pe Iulian Vlad, nu vorbesti asa despre camarazii din unitate, chiar daca nu-i ai in gusa.
Răspunde
0 0
Dragos
18 Nov 08:23
Nu s a găsit chiar persoana potrivita sa vorbească, dar la ce articole face Tolontan si echipa lui de elită,cam are dreptate Gusa
Răspunde
0 0
Udrea
17 Nov 22:22
Gușă a fost securist si turnator înca de cînd era pionier.
Răspunde
0 0
vlad
18 Nov 18:08
6 Tocmai el s-a gasit sa vorbeasca ?? Mai mare securist decat Gusa, nu cred ca vom gasi in viata politica a acestei tari !! Jenant !!
0 0
sorin
17 Nov 19:45
auzi ce zice tocmai cine? nea gusa stai bre potolit ca lumea stie cine esti, 10 ani de pauza nu sterg urmele epoletilor.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?