Trei fotografii pe care n-ar trebui să le publici niciodată pe Facebook

 

Chiar dacă vrei să-ți ții amicii online la curent cu tot ceea ce faci, ar trebui să eviți publicarea unor imagini cu conținutul de mai jos.Bilete de avion

Lauda online despre călătoria ta viitoare ar putea părea inofensivă, dar fotografiile biletelor de avion nu sunt deloc așa. Sigur, prietenii tăi de pe Facebook îți cunosc deja numele și ar putea chiar să știe care este destinația, dar celelalte date personale sunt în pericol. Boarding pass-ul conține numeroase informații care n-ar trebui făcute publice, conform rd.com.

Poze cu copii care nu sunt ai tăi

Publicarea fotografiilor unor chipuri zâmbitoare de copii nu este cea mai bună idee, mai ales dacă cei mici nu sunt ai tăi. Ai putea fi tras la răspundere legal pentru afișarea imaginilor cu minori.

Amintiri din nopțile de beție

Ca regulă generală, nu trebuie să publici online nicio informație pe care n-ai dori ca un potențial angajator s-o vadă. Cu atât mai puține poze cu tine beat, care evident că nu-ți fac cinste.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?