Cât de utile sunt husele pentru smartphone-uri și ce opțiuni sunt disponibile pe piață (P)

 

Trăim în era smart, iar piața de consum ne întâmpină cu numeroase gadget-uri și dispozitive inteligente. De departe, cele mai cumpărate asemenea produse sunt smartphone-urile, care au trecut de ceva vreme de la statutul de simplu moft la cel de necesitate. În paralel, ca industrie complementară, s-a dezvoltat și continuă să se dezvolte însă și cea a accesoriilor smartphone.Peste tot, atât în offline cât și în online, vedem produse care se încadrează în această categorie. Este vorba despre încărcătoare, boxe bluetooth, cabluri de date, dar și binecunoscutele soluții de protecție – folii și huse pentru smartphone-uri.

Ne vom opri astăzi la huse – acele accesorii indispensabile pentru orice utilizator responsabil al unui telefon inteligent. Cât sunt acestea de utile? De ce merită investiția? De ce riscuri este ferit posesorul de smartphone care le alege? Pentru răspunsuri cât mai edificatoare în acest sens, am apelat la reprezentanții magazinului online Stifler.ro, specializat pe nișa accesoriilor și soluțiilor de protecție pentru smartphone-uri.

Cât de utile sunt husele pentru smartphone-uri?

Indiferent dacă este vorba despre huse iPhone X, huse Samsung Galaxy S9 sau despre cele destinate modelelor anterioare, rolul principal pe care acestea îl îndeplinesc este cel de protecție. Iată și motivele pentru care aceste huse merită achiziționate, conform reprezentanților stifler.ro:

  • Protecție împotriva șocurilor și impacturilor cu diverse obiecte/suprafețe

Pe cât de utile sunt, pe atât de sensibile – acesta este un adevăr general valabil atunci când vine vorba despre smartphone-uri, oricât ar încerca producătorii să susțină că adaugă rezistență sporită la șocuri cu fiecare model lansat. Punând în balanță efectele unui contact cu o suprafață dură și costurile aferente reparațiilor, cu siguranță alegerea unui produs din gama de huse iPhone X – spre exemplu – este o opțiune mai mult decât indicată pentru a proteja telefonul.

  • Protecție împotriva factorilor externi

Temperatură, praf, nivel de umiditate – toți acești factori de mediu pot avea o influență nefastă asupra smartphone-ului din dotare. Treptat, pot să apară acele semne fine de uzură, însă și acestea pot fi evitate cu ajutorul unor huse potrivite.

  • Protejarea investiției

Modelele de smartphone-uri de ultimă generație au și prețuri pe măsură. În condițiile în care se achită pentru un telefon echivalentul a câtorva salarii minime pe economie, cu siguranță posesorul își dorește să protejeze pe cât posibil această investiție. Reluăm același exemplu anterior – cu ajutorul unor huse iPhone X potrivite smartphone-ul va fi ferit de efectele nedorite – fisurare a carcasei, spargere a display-ului, apariția micilor semne de uzură etc.

Protejarea investiției poate fi privită în acest caz din două puncte de vedere:

- vor fi evitate cheltuielile cu reparațiile;

- valoarea telefonului va fi conservată, mai ales dacă aspectul se păstrează intact – acest detaliu contează, în special dacă la un moment dat utilizatorul va dori să vândă respectivul telefon.

Opțiuni de huse iPhone X disponibile la Stifler.ro

Dacă tot am menționat despre cel mai recent model de smartphone de la Apple și investiția pe care o implică, iată și ce soluții de protecție pune la dispoziția doritorilor magazinul online menționat.

  • Husa 360 Mirror pentru iPhone X

Este o husă subțire și ușoară, care se potrivește perfect pe telefon. Nu îi adaugă nicidecum un aspect neplăcut, ci dimpotrivă – conferă un plus de stil smartphone-ului. Este realizată din materiale ce oferă protecție împotriva prafului, a umidității și șocurilor (acril, policarbonat, poliuretan). Este disponibilă în variante de culori diverse, la prețuri accesibile, chiar în catalogul online stifler.ro.

  • Husa Shine Slim pentru iPhone X

Este una dintre cele mai subțiri huse iPhone X disponibile pe piață la ora actuală. Realizată din materiale de cea mai bună calitate, husa protejează telefonul fără a-i modifica aspectul. Cu proprietăți anti alunecare, anti praf și anti zgârieturi, această husă vine în 3 variante de culori și are un preț avantajos.

  • Husa Air cu perforații pentru iPhone X

Cu o suprafață ușor de curățat, cu decupaje pentru acces facil la porturi și butoane laterale, acest model de husă oferă și o mai bună ventilație a telefonului, contribuind la o disipare mai eficientă a căldurii pe care acesta o generează. Este o foarte bună opțiune de protecție, ținând cont de calitatea materialelor din care este realizată și prețul atractiv la care este oferită în cadrul site-ului stifler.ro.

Cu toate cele menționate, devine cert un lucru: fără îndoială este mai mult decât indicată investiția în huse de protecție pentru smartphone-uri. Doritorii pot accesa site-ul stifler.ro pentru o gamă diversificată de modele de huse, compatibile cu smartphone-uri realizate de brand-uri precum Apple, Samsung, Huawei, dar și altele.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?