Au tăiat copacul, dar ce au găsit înăuntru le-a îngheţat sângele în vene! Cum a fost posibil

 
Au tăiat copacul, dar ce au găsit înăuntru le-a îngheţat sângele în vene! Cum a fost posibil
Au tăiat copacul, dar ce au găsit înăuntru le-a îngheţat sângele în vene! Cum a fost posibil
Au tăiat copacul, dar ce au găsit înăuntru le-a îngheţat sângele în vene! Cum a fost posibil Au tăiat copacul, dar ce au găsit înăuntru le-a îngheţat sângele în vene! Cum a fost posibil Au tăiat copacul, dar ce au găsit înăuntru le-a îngheţat sângele în vene! Cum a fost posibil

Nici prin gând nu le-a trecut că, în momentul în care vor doborî copacul, vor avea parte de cea mai şocantă experienţă de până atunci. Prin natura meseriei lor, văzuseră multe la viaţa lor, dar niciodată una ca asta...În 1980, mai mulţi tăietori de lemne din Georgia, Statele Unite, au avut parte de o surpriză uriaşă în momentul în care au pus la pământ un copac care începuse să putrezească. Înăuntru, într-o scorbură uriaşă, roasă de vreme, umezeală şi de insecte, au văzut o creatură mumificată. Când s-au uitat mai bine, aceştia şi-au dat seama că era un câine care, cel mai probabil, a ajuns acolo gonind un animal mic sau o pasăre. Prada, se pare, s-a ascuns de colţii bestiei în scorbură.

În ciuda eforturilor de a o prinde, câinele n-a făcut decât să-şi îngroape trupul în lemnul umed. Din cauza smuciturilor, acesta a rămas captiv înâuntru, ca într-o cursă.

În câteva zile, din cauza lipsei aerului şi a rănilor cauzate de lemn, câinele a murit. A fost găsit după 20 de ani, potrivit analizelor efectuate, ulterior, pe corpul mumificat.

Cei care l-au găsit l-au botezat Stuckie (Împotmolitul, n.r.). Aşa cum era de aşteptat, bucata de lemn şi câinele au fost aşezaţi la loc de cinste într-un muzeu local. Sute de turişti din lumea întreagă se îngrămădesc, şi astăzi, să vadă cu ochii lor "minunea".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Solomon
23 Jan 20:34
Lăcomia le poate juca festa la multi.. Poate că e un semnal pentru umanitate ... Să fie năsură în toate ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?