Anunț de ultimă oră despre roșiile românești

 
Cum deosebeşti roşiile româneşti de cele de import
Cum deosebeşti roşiile româneşti de cele de import
Cum deosebeşti roşiile româneşti de cele de import De ce trebuie să mănânci roşii în fiecare zi

Anunț de ultimă oră despre roșiile românești! Rrezultatul analizelor  demonstrează faptul că nici un consumator nu este expus la reziduuri de pesticide care i-ar putea pune în pericol sănătatea.

 Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, de la apariția primelor tomate și până în prezent ,au fost prelevate şi transmise pentru analize 44 probe, fiind eliberate buletine pentru 30 probe, acestea neînregistrând depășiri ale limitelor maxime admise de reziduuri de pesticide.

Autoritatea Națională Fitosanitară asigură consumatorii că roșiile existente pe piață la această oră sunt sigure pentru consum și că produsele de protecție a plantelor au fost folosite exclusiv în scopul menținerii sănătății plantelor și că au fost aplicate în dozele recomandate de inspectorii fitosanitari, respectându-se timpul de pauză de la aplicare și până la recoltare.

Ministerul Agriculturii spune că, în perioada următoare, va  intensifica controalele având în vedere numărul mai mare de beneficiari care vor ieși cu tomate pe piață.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?