Anamaria Prodan: "M-a durut când Gazeta Sporturilor m-a făcut prostituată pe prima pagină"

 
Anamaria Prodan: "M-a durut când Gazeta Sporturilor m-a făcut prostituată pe prima pagină"
Anamaria Prodan: "M-a durut când Gazeta Sporturilor m-a făcut prostituată pe prima pagină"

Anamaria Prodan, fiica regretatei interprete de muzică populară Ionela Prodan, a făcut câteva mărturisiri din viața ei privată.

Anamaria Prodan, impresară de fotbaliști de acum mai bine de un deceniu, a spus că "acea pagină 1 din Gazeta Sporturilor a reprezentat cel mai greu moment pentru mine"

"M-a durut enorm ce a apărut şi că am fost interzisă... Enorm. Nu greșisem cu nimic, cu pariuri și aranjamente. Gazeta Sporturilor m-a pus într-o postură pe prima pagină... Nu eram prostituată!

Ajunsesem la saturație și veneam după evenimente din viața mea când toate ziarele din Olanda înaintea meciului cu Ajax titrau "Reghe, șeful mafiei pariurilor!". Atacurile m-au înnebunit! Tot ce era de mine și de Reghe se prelua în străinătate. Știrile mă dărâmau și-am avut un moment de nebunie. Voiam să mă întâlnesc și cu oamenii, să le explic.. Am făcut tot ce a fost omenesc pe pământ.

Acea pagină 1 din Gazeta Sporturilor a reprezentat cel mai greu moment pentru mine. M-a afectat enorm, enorm, enorm!", a explicat Anamaria Prodan în GSP.

Deși în septembrie 2013 Gazeta Sporturilor a anunțat, ca și Pro Sport, că o va ignora pe Anamaria Prodan, din cauza limbajului suburban folosit la adresa jurnaliștilor, peste un timp, Gazeta Sporturilor a reînceput să îi scrie numele, ba chiar să îi ofere spațiu în ziar pentru interviuri și păreri.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?