Tăriceanu, declaraţie de "luptă": "La ceea ce fac adversarii noştri, le răspundem tot cu război"

 

Călin Popescu Tăriceanu, intervine în scandalul de la vârful justiției pe tema protocoalelor, afirmând că în prezent „suntem într-o situație de război”.Aflat la Constanţa, liderul ALDE a işit la rampă cu declaraţii de... război. "Nu cred într-o țară care este controlată de servicii secrete, într-o țară care îndeplinește caracteristicile unei dictaturi, unei minorități. Eu cred în democrație, cred în valoarea opțiunii cetățeanului atunci când ea se manifestă prin vot. Cred că Parlamentul este o expresie clară a majorității. Cred că Guvernul este expresia majorității din Parlament. Aceasta este forma democratică în care am crezut. Suntem într-o situație de război cu adversarii noștri politici, care au folosit toate mijloacele nelegale și imorale în lupta politică. La război ca la război. La ceea ce fac adversarii noştri, le răspundem tot cu un război.Dacă ei vor război, atunci eu vă spun ceva. Trebuie să fim mobilizați și noi pentru un război, dar un război care este legal și moral. Nu trebuie tolerate aceste atitudine sub nicio formă”, a spus Tăriceanu. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
class
29 Aug 13:55
Oare unde ati mai vazut Dvs razboi legal tovarase Tariceanu? ca sa nu mai vorbim de razboi moral... vorbe... in vant...
Răspunde
0 0
Ellis
29 Aug 13:38
Capitalismul inseamna tu sau eu.Comunismul inseamna tu si eu.Cine fura si isi bate joc de banii publici trebuie urecheat, ai priceput Tradicene?E timpul sa creasca concurenta si in politica ca ne-am saturat de ciurucuri si cazaturi umane.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?