Surse: Un fost condamnat, pus de PSD să verifice legalitatea referendumului

 

Reprezentantul PSD în Biroul Electoral Central pentru referendumul privind redefinrea familiei este un fost deputat condamnat pentru trafic de influenţă, potrivit unor surse citate de Realitatea TV. Situaţia are şi o latură comică, pentru că din BEC face parte şi judcătorul care a condus completul de judecată. Reprezentantul PSD la BEC pentru referendum este Nicolae Vasilescu, fost deputat condamnat, în 2013, la 2 ani de închisoare pentru trafic de influenţă, pentru că ar fi cerut bani de la maimulte firme pentru a le facilita contracte cu mai multe primării din judeţul Constanţa. Vasilescu a şi executat un an şi jumătate, iar prin senţinţa defintivă i s-a interzis ca timp de 3 ani după executarea pedepsei principale să aleagă sau să fie alesî în instituţii publice.

În plus, i s-a interzice dreptul de a mai ocupa o funcţie care presupune implicand exercitiul autoritatii de stat.să ocupe o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat.

Condamnarea a fost data de un completul condus de Ionuţ Matei, şi el membru BEC, care acum va fi coleg cu fostul deputat pe care l-a trimis în spatele gratiilor. 

Nicolae Vasilescu se va ocupa, în Biroul Electoral Centrak, de verificarea legalităţii votului ce va fi exprimat la referendumul privind modificarea Constituţiei.   Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Marius
23 Sep 14:37
E normal, daca nu ai macar o condamnare nu ai ce cauta in PSD, daca ai ceva mai bobos, iti tragi si functie mare. Ai naibii nemernici cu legi de doi bani, daca merg sa ma angajez la o vulcanizare, mi se cere cazier, ca sa devii o lichea de parlamentar, nu ai nevoie,halat tara. Prafu' sa se aleaga de toti psd-istii!
Răspunde
0 0
Mihai S
23 Sep 15:58
7 Dragnea are nevoie de colegi competenti ca sa zdrobeasca statul paralel. Hotii cu diploma de la instanta au prioritate. Este meritul principal ca sa devi membru in gasca. Votantii lor trebuie sa fie tare naivi sa aiba incredere in astfel de oameni.
0 0
Platon
23 Sep 13:20
Asta-i democratia in Romania!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?