Succes cinematografic românesc la Sarajevo. Filmul,,Meda...'', recompensat cu două premii

Actorul Șerban Pavlu și regizorul Emanuel Pârvu au primit premiul  ''Inima Sarajevo'' în cadrul Festivalului de Film de la Sarajevo, pentru contribuția lor la producția ''Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor''.Filmul românesc spune povestea lui Doru, un tăietor de lemne rămas văduv, care ştie că în această situaţie va trebui să o ducă înapoi la orfelinat pe Meda, fetiţa pe care a avut-o timp de opt ani în asistenţă. Ca să o păstreze acasă şi să poată depune el dosarul pentru asistenţă, Doru trebuie să facă rost de bani.

Din distribuţia peliculei mai fac parte Florin Zamfirescu, Adrian Titieni, Dan Aştilean, Radu Gabriel, Rodica Negrea, Ion Sapdaru, Mihai Dinvale, Vlad Corbeanu, Lucian Ghimişi, Costel Caşcaval, Radu Zetu, Alexandru Mavrodineanu şi Ana Radu.

Pelicula georgiană ''Scary Mother'', regizată de Ana Urushadze, a primit premiul pentru cel mai bun film în cadrul celei de-a 23-a ediții a festivalului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?