Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Zece autovehicule, din care două TIR-uri, implicate într-un accident pe A1

Saturday, 25 January 2014, 13:16 Sursă: Mediafax

Conform datelor furnizate de către reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, accidentul s-a produs la kilometrul 52 al autostrăzii A1, pe sensul de mers București - Pitești.

Zece autovehicule, între care opt autoturisme și două TIR-uri, s-au ciocnit în lanț, în urma accidentului două persoane fiind rănite. Una dintre victime a fost preluată de o ambulanță SMURD, cea de-a doua fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dâmbovița, pentru a fi transportate la spital.

Tot sâmbătă, aproximativ 20 de autovehicule s-au ciocnit pe firul 2 al autostrăzii A2, între Constanța și București, din cauza viscolului, în accident o persoană fiind rănită și rămânând încarcerată în mașină, echipaje ale ISU și Ambulanței intervenind la faţa locului.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași, plt. maj. Ovidiu Tătăranu, accidentul s-a produs pe autostrada A2, pe calea 2 a autostrăzii, între Constanța și București, la kilometrul 60, în dreptul localității Lehliu Gară.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri