Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şedinţa Birourilor reunite pe tema referendumului a fost supendată din nou, a participat doar PD-L

Monday, 05 October 2009, 11:14 Sursă: NewsIn

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a făcut apel la preşedintele Senatului, social-democratul Mircea Geoană, să se întâlnească şi să stabilească o nouă dată pentru şedinţa reunită a conducerilor celor două Camere.

"Cred că, şi dacă este o perioadă de campanie electorală, trebuie să îşi achite obligaţiile pe care le are ca preşedinte al unei Camere a Parlamentului şi să nu mai blocheze prin această atitudine activitatea Parlamentului şi a Legislativului în ansamblu", a afirmat Roberta Anastase.

Ea a explicat că nici liberalii nu au participat la şedinţa de luni a Birourilor celor două Camere, ei solicitând o convocare "strict procedurală", adică şedinţa să fie cerută de către cei doi preşedinţi, şi nu de un grup parlamentar, PD-L.

"Eu îmi exprim disponibilitatea să organizăm oricând un astfel de Birou permanent comun, sper ca şi domnul Geoană să îşi găsească timpul", a mai spus Anastase.

Totodată, liderul deputaţilor democrat-liberali, Mircea Toader, a afirmat că ar fi dorit în această şedinţă a Birourilor reunite să discute situaţia numirilor de la BNR.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri