Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Două dintre victimele accidentului de la Scânteia se află în stare critică la spital

Sunday, 16 August 2009, 12:46 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit medicilor, şoferul microbuzului, Petru Apostu, de 26 ani, din comuna ieşeană Şcheia, are şanse mici de supravieţuire pentru că a suferit multiple fracturi şi leziuni interne.

Un alt rănit al accidentului, Ilie Meşteru, de 34 ani, din Scânteia, este în comă de gradul II şi ar putea să-şi piardă o mână şi un picior în urma rănilor suferite.

Al treilea rănit, Viorel Chelaru, de 37 ani, este internat la Spitalul Neurochirurgie, el având un hematom grav. Medicii afirmă că starea lui este în curs de ameliorare.

Medicii au făcut un apel la ieşeni să se prezinte la Centrul de Transfuzii să doneze sânge pentru cei trei supravieţuitori ai accidentului de vineri din comuna Scânteia, soldat cu 13 morţi.

"Am reuşit să colectăm opt unităţi de plasmă pentru aceşti pacienţi de la spitalele ieşene. Rugăm ca potenţialii donatori să se prezinte în aceste zile la Centrul de Transfuzii pentru a asigura necesarul pacienţilor politraumatizaţi în accidentul feroviar. Avem nevoie de sânge A2 şi B3", a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, şef UPU, spitalul Sf Ioan din Iaşi.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri