Un obiect MISTERIOS, văzut pe cer, deasupra Rusiei. Ce era globul uriaş de lumină

Friday, 27 October 2017, 15:41 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ceea ce a fost vizibil pentru locuitorii din regiunea Yamalo-Nenets a fost un glob uriaş de lumină, care a apărut deasupra pădurii şi a părut chiar că devine mai strălucitor în timp. 

Un celebru fotograf siberian, Serghei Anisimov, a explicat: "Am fost uluit timp de câteva minute. Nu înţelegeam ce se întâmplă. Blogul de sticlă s-a ridicat pe cer din spatele pădurii şi s-a mutat în direcţia în care eram eu. Iniţial am crezut că este vorba de o uriaşă lanternă, dar la felul în care se mişca mi-am dat imediat seama că nu poate fi vorba de aşa ceva". Multe alte persoane susţin că au avut impresia că a venit Apocalipsa. 

Fotografii urmăreau Aurora Boreală, iar explicaţia e extrem de simplă: nu e vorba nici de o invazie extraterestră, nici de Apocalipsă. Rusia a lansat mai multe rachete balistice din cosmodromul din Plesetsk către poligonul din Kura în Kamceatka, iar globul de lumină era dâra lăsată de o rachetă balistică intercontinentală Topol. Unul dintre fotografii ruşi a explicat că, din greşeală, a fotografiat lansarea unei rachete secrete, scrie The Siberian Times.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN