Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Wellington s-a întâlnit cu fanul rapidist care a aruncat cu o coajă de banană în el. Ce şi-au spus

Wednesday, 08 October 2014, 16:36 Sursă: REALITATEA.NET

Suporterul i-a cerut scuze fotbalistului brazilian pentru gestul rasist făcut la partida Concordia - Rapid, transmiţându-i că din acest moment este cel mai mare fan al lui. "Recunosc că am greşit şi îmi pare rău. Îţi cer scuze şi te aştept pe Giuleşti la meciul din retur, voi fi cel mai mare fan al tău", i-a spus Iacob jucătorului.

De partea cealaltă, Wellington i-a acceptat scuzele şi a afirmat că acel incident îl consideră încheiat. El i-a promis fanului rapidist un tricou inscripţionat cu numele său şi cu autograf. La finalul întâlnirii, cei doi s-au îmbrăţişat şi s-au fotografiat împreună. Conform surselor citate, Wellington şi fanul vor participa la o conferinţă de presă comună la sfârşitul acestei săptămâni.

La finalul partidei Concordia Chiajna - Rapid (scor 0-0), disputată la 3 octombrie în cadrul etapei a X-a a Ligii I, suporterul rapidist Constantin Nicuşor Iacob a aruncat o coajă de banană în direcţia atacantului Concordiei Chiajna, Wellington Carlos da Silva. Acesta a luat coaja de banană şi i-a înmânat-o observatorului întâlnirii. Wellington a informat arbitrul şi în timpul meciului că fanii rapidişti au avut scandări cu tentă rasistă la adresa sa.

Sursa: Mediafax


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT