Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veste incredibilă pentru fanii Stelei înainte de începerea meciului cu Manchester City

Tuesday, 16 August 2016, 19:38 Sursă: REALITATEA.NET

Steaua a scos aceste tichete la vânzare, în acest moment mai fiind, în total, aproape 3000 de bilete disponibile în toate zonele stadionului. Acestea pot fi achiziţionate atât de la casele din Bulevardul Basarabiei, dar şi la cele din Maior Coravu.

Deși pleacă cu șansa a doua, Steaua nu se predă contra celor de la Manchester City.Laurențiu Reghecampf promite că echipa sa va ataca şi va forţa calificarea în grupeleChampions League, după trei ani de pauză.

Antrenorul Stelei își dorește o nouă victorie de pus în ramă, după ce Ajax şi Chelsea au plecat înfrânte de pe Naţional Arena. Roş-albaştrii speră să dea o nouă lovitură contra miliardarilor de la Manchester City, în play-off-ul UCL.

”Și noi avem o echipă puternică, deci avem o șansă. Echipa noastră va încerca din primul moment să atace și să marcheze goluri, altă șansă nu avem. Vrem să avem inițiativa!

O victorie la două goluri nu cred că e suficientă pentru a ne califica. Vor fi două meciuri de calificare, trebuie să fim foarte concentraţi, nu cred că se va decide nimic după meciul de marţi”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Mai multe pe Digisport.ro. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT