Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un fost idol din Giulești nu crede că Rapid promovează: “E imposibil să prindă play-off-ul”

Friday, 13 November 2020, 21:13 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Ionuț Mazilu a declarat că este imposibil ca Rapidul să prindă play-off-ul în condițiile actuale. Fostul atacant este părere că toată lumea din cadrul clubului are partea lui de vină.

“Va fi destul de greu să prindem să prindem playoff-ul, mai ales că avem acum două meciuri cruciale. Nu vreau să pun presiune pe ei, dar dacă nu iei cel puţin 4 puncte e aproape imposibil să mai prinzi play-off-ul. Dacă nu vom reuşi în aceste două meciuri, trebuie schimbat, nu neapărat toată echipa, un angrenaj întreg, însă trebuie dată încredere juniorilor, copiilor pe care să îi creşti sau jucătorilor pe care te poţi baza.

Problema mare este că echipa nu joacă şi acum să dăm vina numai pe antrenori sau numai pe jucători… cred că toată lumea are acolo un procent de vină, chiar şi tot ce ţine de club, pentru că în momentul în care nu ai rezultate şi faci investiţii, ori nu ai făcut investiţiile cum trebui, ori acolo antrenorul, jucătorii, ceva nu este compatibil. Nu poţi să aduci numai antrenori rapidşti neapărat. Dacă este un antrenor care îşi doreşte şi care vine să facă treabă şi e cu sufletul deschis şi vrea.” a declarat Mazilu pentru Telekomsport.

Fostul idol din Giulești a declarat că i s-a propus să fie antrenor secund, dar a refuzat.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT