Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SURPRIZĂ - A spus că acceptă postul de selecţioner al României!

Thursday, 16 October 2014, 23:43 Sursă: REALITATEA.NET

"Dacă se vorbeşte despre antrenor român sau străin, eu sunt la mijloc. Piţurcă a plecat, dar nu cred că cineva s-a gândit să vorbească cu vreun antrenor până acum. Eu nu mă autopropun, dar dacă se pune problema să vin sau nu, cred că voi spune da. Mi se pare normal, pentru că îmi doresc asta. Trebuie ca oamenii din federaţie să se gândească bine la viitor.

Oricine vine are o muncă frumoasă în faţă. Naţionala României nu este calificată încă la Campionatul European. Pot pregăti echipa naţională pentru meciul de luna viitoare cu Irlanda de Nord. Urmăresc tot timpul campionatul din România, sunt la curent cu tot ce se întâmplă", a spus Zenga la DigiSport.

Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, şi Federaţia Română de Fotbal au reziliat contractul de comun acord, a anunţat, joi, site-ul oficial al FRF.

"FRF şi Victor Piţurcă au reziliat astăzi, 16 octombrie 2014, de comun acord, contractul privind postul de selecţioner al echipei naţionale a României, precum şi contractele celorlalţi membri ai stafului primei reprezentative", se arată în comunicatul FRF.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT