Surpriză la FRF. Burleanu i-a oferit altă funcţie lui Cosmin Contra

Monday, 30 October 2017, 19:10 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Selecționerul echipei naționale a României, Cosmin Contra, va ocupa funcția de vicepreședinte în cadrul Comisiei Tehnice a Federației Române de Fotbal, a anunțat, luni, președintele Răzvan Burleanu la finalul ședinței Comitetului Executiv al FRF.

"Începând de azi, în urma propunerii domnului Mihai Stoichiță, Cosmin Contra devine vicepreședinte al Comisiei Tehnice a FRF, luând locul lui Ionuț Badea (n.r. — secundul fostului selecționer Christoph Daum). Cosmin Contra va fi membru cu drept de vot. În ceea ce privește o analiză privind o eventuală demitere a selecționerului, statutul nu îți permite să votezi când e vorba despre persoana ta. Acum ne-am dorit să îl avem pe selecționer în Comisia Tehnică pentru a întări legătura dintre toate naționalele de juniori și prima reprezentativă. E de salutat disponibilitatea de muncă și efort a lui Cosmin Contra de a se alătura Comisiei Tehnice", a spus Burleanu, conform Agerpres.

Președintele FRF a menționat că și-a dorit ca meciul amical România — Turcia din 9 noiembrie să se dispute pe noul stadion "Ion Oblemenco", dar întârzierea recepției noii arene a făcut ca partida să fie mutată la Cluj-Napoca. "Cu Turcia va fi un meci de gală pentru că îl vom avea pe Mircea Lucescu în România, dar de data aceasta ca adversar. Noi am făcut totul pentru ca acest meci să se dispute la Craiova, dar se cunoaște situația de ce nu s-a putut organiza acolo. Atunci când organizezi un meci al echipei naționale ai nevoie de foarte mult timp de comunicare. Noi am tot tras de acest timp pentru că noi ne-am dorit ca naționala să joace acolo unde infrastructura permite", a explicat oficialul FRF.Adaugă părerea ta
Alte articole din: FOTBAL