Coronavirus - România: 32079 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Steaua pregăteşte bomba. Se întâmplă la iarnă

Wednesday, 16 September 2015, 10:04 Sursă: REALITATEA.NET

Gigi Becali pare mai degrabă dispus să renunţe la jucătorii pe care ar putea obţine sume frumoase de bani. Principalul produs de export al campioanei în acest moment este Alex Chipciu, jucător cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 3,5 milioane de euro. Finanţatorul Stelei i-a stabilit însă jucătorului de 26 de ani o sumă de transfer de 5 milioane de euro, iar o echipă pare să-i îndeplinească pretenţiile financiare, scrie digisport.ro.

FC Astana, prima echipă din Kazakhstan calificată în grupele UEFA Champions League, a pus ochii pe Chipciu, pe care vrea să-l transfere în iarnă. Rivala la titlu a lui Ioan Andone s-a interesat de situaţia mijlocaşului roş-albaştrilor, în ciuda eclipsei sale de formă, şi a primit referinţe foarte bune. 

Chipciu nu este însă singurul fotbalist vizat de Astana. Pe lista kazahilor se mai află şi Adi Popa. Becali i-a stabilit acestuia un preţ de un milion de euro, sumă considerată foarte accesibilă de către conducătorii lui Astana, care vor să facă investiţii după calificarea spectaculoasă în grupele celei mai importante competiţii continentale intercluburi. Nemanja Maksimovic şi Foxi Kethevoama sunt cei mai valoroşi jucători din lotul lui Astana. Fiecare dintre ei este cotat la două milioane de euro.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT