Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Simona Halep. WTA a anunţat-o pe româncă ce loc mondial ocupă acum. Schimbările din clasament

Tuesday, 21 November 2017, 16:54 Sursă: REALITATEA.NET

Simona Halep (26 de ani) se află în fruntea clasamentului pentru a 7-a săptămână la rând, având cu 40 de puncte mai mult decât urmăritoarea Garbine Muguruza din Spania. E deja cunoscut faptul că nu se mai poate întâmpla nimic la vârful ierarhiei până la finalul anului, pentru că jucătoarele importante se află în vacanţă. Astfel, Halep e sigură că va trece peste Pliskova în topul jucătoarelor care au stat cel mai mult pe locul 1 WTA (sportiva din Cehia a fost lider mondial pentru 8 săptămâni la rând).

Mihaela Buzărnescu (29 de ani) îşi continuă fabuloasa ascensiune, atingând un nou maxim al carierei în clasamentul WTA! "Miki" a urcat 8 poziţii, până pe locul 60 mondial, după ce a cucerit al 7-lea titlu al sezonului, la Toyota, depăşind-o pe Maria Şarapova (61 WTA). Buzărnescu nu se afla nici măcar în Top 500 WTA la începutul sezonului, reuşind o urcare senzaţională de 480 de locuri în 2017. Mihaela este a patra româncă din clasament, după Simona Halep (1 WTA), Sorana Cîrstea (37 WTA) şi Irina Begu (43 WTA), conform Mediafax.

Cu urcări spectaculoase se pot lăuda şi tinerele Jaqueline Cristinan (19 ani) şi Miriam Bulgaru (19 ani)! Jaqueline şi Miriam obţin în această săptămână cele mai bune clasari de când şi-au început aventura în tenisul profesionist. Cristian reuşeşte un salt de 32 de locuri şi se află pe 226 WTA, în timp ce Bulgaru urcă 28 de poziţii, până pe 499 WTA. În schimb, Patricia Ţig (23 de ani) pierde enorm în noul clasament, mai exact 52 de locuri, iar România rămâne cu 8 reprezentante în Top 200 WTA.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT