Simona Halep - Ekaterina Makarova. Anunț de ultimă oră

Saturday, 05 May 2018, 19:45 Sursă: REALITATEA.NET

Simona Halep - Ekaterina Makarova, LIVE, Madrid // Organizatorii de la Madrid Open au făcut anunțul. Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Makarova, 29 de ani, locul 32 WTA, duminică, în jurul orei 14:00.

Adaugă părerea ta

Simona Halep - Ekaterina Makarova, LIVE, Madrid // Meciul Simona Halep - Ekaterina Makarova este al doilea de pe terenul Manolo Santana, după duelul Daria Gavrilova - Caroline Wozniacki, care va începe la ora 12:00.

Simona Halep şi Ekaterina Makarova s-au mai întâlnit de 6 ori. Sportiva noastră a câștigat patru dueluri.

Altfel, Simona Halep a atras toate privirile la petrecerea de la Madrid, venind într-o ținută neagră și având un decolteu provocator, a scris Gazeta Sporturilor.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI!

Simona Halep îşi pune în joc poziţia de lider mondial al tenisului feminin la turneul de la Madrid, câştigat de ea în ultimii doi ani, scrie site-ul WTA, care notează că sportiva din Constanța poate fi detronată de cea care a fost înaintea ei pe prima poziţie a clasamentului, daneza Caroline Wozniacki.

"Nu cred că sunt principala favorită. Bineînţeles că am şansele mele pentru că sunt numarul 1 în lume, dar niciodată nu mă gândesc că sunt favorita unui turneu. O să intru pe teren şi o să dau tot ce am mai bun. Am mai fost în postura de a-mi apăra titlul şi anul trecut şi nu simt nicio presiune, n-am nicio aşteptare", a spus Simona Halep.