Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SIMONA HALEP. Ce spun specialiştii despre sportiva noastră: "Este o femeie din...

Friday, 19 December 2014, 16:13 Sursă: REALITATEA.NET

SIMONA HALEP.. "După ce o vezi pe prima jucătoare a României, poţi spune repede că Simona Halep este o femeie din timpurile actuale. Există o claritate în jocul ei de picioare, o maşinărie care loveşte consistent, are o inteligenţă în selecţia loviturilor. Deşi este o sportivă incredibilă, se poate spune că munca şi disciplina stau la baza fiecărei mişcări. În jocul ei sunt elemente de sacrificiu şi se poate vedea că a suferit pentru a deveni ceea ce este astăzi - o jucătoare de pe linia de fund rar întâlnită, cu o inteligenţă extrem de ridicată în tenis.

Deşi nu a fost înzestrată cu o înălţime mai mare sau cu o forţă mai mare, Halep urcă în ierarhia WTA treaptă cu treaptă. Este o creştere alimentată de determinare şi de dorinţa de a scoate maximum din potenţialul ei de atlet", a notat tennisnow.com în descrierea făcută Simonei Halep. SIMONA HALEP.

SIMONA HALEP.Între jucătorii care i-au impresionat pe cei de la tennisnow.com se mai află Roger Federer, datorită jocului său la fileu, Vicky Duval (SUA, 19 ani) şi Alisa Kleibanova (Rusia, 25 de ani), pentru că au reuşit să se vindece de cancer (limfom Hodgkin) şi încearcă să revină pe terenul de tenis, precum şi belgianul David Goffin, pentru forma sa. SIMONA HALEP.

SIMONA HALEP. Ei au mai fost împresionaţi de puterea mentală a japonezului Kei Nishikori, de dragostea pentru tenis a americancei Venus Williams, de titlurile de Grand Slam cucerite de Stanislas Wawrinka (Australian Open) şi Marin Cilici (US Open), de seriozitatea în joc a australianului Nick Kyrgios, sfertfinalist la Wimbledon, de stilul atipic de joc al germanului Dustin Brown, de parcursul letonului Ernests Gulbis la Roland Garros, unde a ajuns până în semifinale, dar şi de intrarea sa în Top 10, precum şi de puterea de revenire a danezei Caroline Wozniacki, care după ce s-a despărţit de jucătorul nord-irlandez de golf Rory McIlroy a revenit în Top 10 WTA şi a terminat maratonul de la New York. SIMONA HALEP.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT