Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prima soţie a lui Ion Ţiriac, declaraţii ŞOC. De ce nu s-a mai căsătorit niciodată miliardarul

Friday, 16 December 2016, 12:14 Sursă: REALITATEA.NET

La începutul anilor 60, Ţiriac s-a însurat cu handbalista Erika Braedt, dar căsnicia lor s-a încheiat după doi ani, când femeia a emigrat în Germania unde locuieşte şi acum. Este profesoară de educaţie fizică şi sport.

Erika a explicat pentru Libertatea.ro de ce nu a mers relaţia cu Ion Ţiriac.  "Pur şi simplu, relaţia noastră s-a stins de la sine. Ne-am îndepărtat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat. El era un tenismen cunoscut şi valoros, care călătorea mult pentru a participa la turnee, iar eu eram doar o profesoară. Ne vedeam puţin, iar când se putea mai ieşeam cu prietenii noştri la un restaurant, unde ascultam muzică sau dansam. Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi", a spus ea.

Întrebată dacă căsnicia ratată cu Ion Ţiriac l-a determinat pe acesta să nu se mai recăsătorească niciodată, Erika a fost ferm.

"Nu cred că divorţul nostru are vreo legătură cu faptul că nu s-a mai însurat. El are în acte trei copii frumoşi, pe care îi iubeşte mult şi de care are foarte mare grijă. Asta e tot ce contează. Din punctul meu de vedere el e un om realizat şi ca părinte. Noi chiar ne-am separat frumos, civilizat, ca doi oameni care au înţeles că drumurile lor se despart. Ținem legătura, vorbim la telefon… Vrei părerea mea despre el? Este un om extraordinar. E o persoană care a făcut foarte multe lucruri bune pentru România şi, chiar dacă uneori a avut şi el de câştigat din asta, trebuie apreciat la întreaga sa valoarea",a conchis ea.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT