(P) P&G aduce Casa Familiei la Jocurile Olimpice de la Soci. Clip de promovare emoţionant

Tuesday, 14 January 2014, 11:42, Sursă: REALITATEA.NET

Cu o luna inainte de Jocurile Olimpice de Iarna, Procter & Gamble, unul dintre partenerii globali ai Comitetului Olimpic International, si brandurile sale, anunta sustinerea mamelor si  a familiilor sportivilor care vor merge la Soci, printre care Eva Tofalvi (biathlon), Marinela Mazilu (skeleton) si mamele acestora- se arată într-un comunicat al companiei.

Compania isi demonstreaza in continuare angajamentul fata de mame prin lansarea Casei Familiei P&G, parte a campaniei Multumesc, Mama!, a doua actiune de acest gen dupa Jocurile Olimpice de la Londra. Brandurile P&G sustin si ajuta mamele si familiile sportivilor de la Soci, inclusiv pe doamnele Tofalvi si Mazilu.

Ca parte a angajamentului P&G fata de mame, branduri precum Pantene®, Gillette®, Olay® si Fairy® vin impreuna pentru a crea Casa Familiei P&G la Soci, 2014.

Despre Casa Familiei P&G:

  • Este un dar pentru mamele olimpicilor din toata lumea.
  • Sustine si ajuta toti sportivii, pe mamele si familiile acestora.
  • Este o “casa departe de casa” unde familiile pot petrece timp impreuna intr-un spatiu relaxat si prietenos.

Localizata in parcul olimpic de la Soci, Casa Familiei P&G va fi deschisa de pe 8 pana pe 23 februarie, oferindu-le mamelor si familiilor sportivilor tot confortul de acasa. Marci precum Pantene® sau Gillette® vor oferi tratamente de ingrijire si infrumusetare, in vreme ce Pampers® isi va pune la dispozitie serviciile familiilor cu copii mici.

Compania va ajuta mamele unor sportivi din peste 20 de tari, sa mearga la Soci 2014. Printre acestea se vor numara si doamnele Tofalvi si Mazilu.

Mai mult decat atat, pe langa scurtmetrajele premiate deja, ”Cel mai bun job” si ”Copii”, P&G prezinta cea mai noua realizare din campania Multumesc, Mama!: „Ajuta-i sa se ridice” . 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: