OFICIAL: Naţionala are un NOU ANTRENOR

Tuesday, 25 March 2014, 15:05 Sursă: REALITATEA.NET

Valeriu Răchită l-a înlocuit ca antrenor secund al naţionalei pe Florin Marin, care a acceptat postul de antrenor principal la Astra Giurgiu.

"Victor Piţurcă m-a sunat şi e normal că m-am bucurat. A urmat întâlnirea de la sediul FRF în care am pus toate lucrurile la punct, abia aştept să mă apuc de treabă. Mi-e dor să muncesc iar în fotbal. Oricum, urmăream toate meciurile, mai vorbeam cu selecţionerul. De acum facem o analiză mai serioasă a meciurilor, analizăm în detaliu şi adversarii, urmărim jucătorii. Mâine merg la semifinala Petrolul - Astra. Relaţia cu Piţurcă este foarte bună. Altfel, nici nu m-ar fi sunat. Îl cunosc bine. Nu lucrează decât cu oameni în care are maximă încredere. Aproape zilnic vorbeam la telefon. Mă întreba anumite lucruri", a declarat Răchită.

Noul antrenor secund al naţonalei este conştient că pentru a lărgi aria de selecţie va fi nevoit să călătorească în toată ţara. "Este clar că trebuie să alergăm prin toată ţara. Din păcate vedem tot mai mulţi străini în campionatul nostru, iar aceştia iau locul românilor. Observăm însă că la juniori suntem calificaţi la un Tur de Elită, ceea ce înseamnă un mare pas în faţă. Sperăm că vor ajunge şi la turneul final. Avem motive să fim optimişti", a mai spus Răchită.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT