Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Formula 1: come-back spectaculos, după ce nimeni nu credea că va mai reveni

Saturday, 24 November 2018, 13:55 Sursă: REALITATEA.NET

''Mă voi întoarce în curând. După cum ştiţi, am trecut prin momente grele. Suportul pe care mi l-aţi dat în cele clipe a fost incredibil. M-am dat jos din pat mai repede pentru că m-am simţit ca acasă, într-o mare familie'', a spus Lauda.

El s-a declarat încântat de performanţa echipei Mercedes, care prin Lewis Hamilton a câştigat un al cincilea titlu mondial în Formula 1 în acest an, conform Agerpres.

''Cinci titluri la rând, acum Lewis din nou...Cred că nu puteam face o treabă mai bună. Presiunea va veni acum pentru al şaselea titlu'', a arătat Niki Lauda, preşedinte de onoare al Mercedes.

Lauda a părăsit în octombrie spitalul din Viena unde a suferit un transplant de plămâni la începutul lui august. Fostul pilot, care în trecut a avut şi un dublu transplant renal, a supravieţuit în mod miraculos unui teribil accident produs în timpul Marelui Premiu al Germaniei din 1976.

Austriacul a câştigat campionatul mondial de Formula 1 în 1975, 1977 şi 1984, după care a părăsit activitatea competiţională. În luna ianuarie 2018, Niki Lauda anunţa reachiziţionarea Niki, compania aeriană pe care a înfiinţat-o în 2003 şi pe care o vânduse Air Berlin în 2011.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT