Mirel Rădoi anunţă până când mai rămâne la echipa naţională de tineret

Thursday, 20 December 2018, 11:17 Sursă: REALITATEA.NET

Mirel Rădoi (37 de ani) nu e tentat să plece de pe banca naţionalei de tineret a României indiferent de oferta care va veni pe numele său.

Adaugă părerea ta

Fostul căpitan din Ghencea nu vrea să audă nici măcar de o revenire la FCSB. Selecţionerul tricolorilor mici se concentrează pe munca sa de la naţională pe toată durata contractului său, scadent în 2020, conform Mediafax.

România s-a calificat la Euro 2019 cu ajutorul a doi selecţioneri. Daniel Isăilă şi Mirel Rădoi au contribuit la obţinerea biletelor pentru competiţia care va fi găzduită de Italia şi San Marino. Rădoi l-a înlocuit pe Isăilă şi spune că, indiferent de ofertă, nu va pleca de la naţionala de tineret până în 2020, când îi expiră contractul. Nici dacă ar veni o ofertă din partea FCSB, unde a mai antrenat în 2015.

"Nu există să plec, indiferent de orice echipă aveţi acolo, pe listă. Şi dacă acest Campionat European îl vom câştiga, tot nu voi pleca. În acel moment, după Campionatul European nu voi pleca. Indiferent, până în septembrie 2020 nu voi pleca. Poate doar dacă Federaţia va dori un alt antrenor", a spus Rădoi, la DigiSport.