Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Medaliaţii de la Campionatul Naţional de Judo pentru Seniori. Cine sunt cei 20 de câştigători

Saturday, 04 March 2017, 20:21 Sursă: REALITATEA.NET

La categoria 57 de kilograme feminin, Oana Nicolăescu a luat aurul. Argintul a fost luat de judoka Paula Gliga. Iar Anamaria Huţanu şi Alexandra Stere au luat bronzul. La categoria 63 de kilograme, locul întâi a fost ocupat de Ştefania Dobre, urmată de Ilaria Toma, Lavinia Lioveanu şi Andreea Florian. Iar la 70 de kilograme, judoka Olga Severin a cucerit aurul şi le-a surclasat pe sportivele Florisa Horvath şi Cosmina Lambescu.

"Campionul naţional, Andrei Guşă, i-a felicitat pe campionii zilei.

"Mă bucur pentru toţi prietenii mei care au câştigat şi pentru toţi sportivii valoroşi de astăzi. Judo promoveaza niste valori deosebite si cred ca lumea o sa se uite la acesti sportivi si o sa faca o corelare cu ce au vazut pe tatami si acele valori. poate o sa invete ceva sper. Pentru mine tot timpul campionatul naţional a insemnat foarte multă emoţie. Chiar mai mult decat campionatul european sau modial"

La masculin, s-a dat bătălia pentru categoriile 73 şi 81 de kilograme. La prima categorie, aurul a ajuns la Marcel Cercea, în timp ce argintul a fost luat de Dan Fâşie de la CSM Oradea. Iar bronzul a fost luat de Alexandru Răzvan Bodea şi Alexandru Raicu. La 81 de kilograme, sportivul Teodor Băldean a terminat competiția pe primul loc, urmat de VLad Vişan, Bogdan Pop şi Denis Mititelu. Pentru premiul întâi, sportivii au primit două mii de lei. Pentru argint, o mie de lei. Şi cinci sute de lei pentru fiecare medalie de bronz. 

 

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT