Liga 1. O echipă importantă din campionat nu vrea să se prezinte la următorul meci

Friday, 28 October 2016, 13:23, Sursă: REALITATEA.NET

Pandurii Târgu Jiu, formaţie ce săptămâna trecută a intrat în insolvenţă, este aproape de colaps. 

Jucătorii şi antrenorii plănuiesc să nu se prezinte la următorul meci din Liga 1, cel cu CSU Craiova, din deplasare, sâmbătă, ora 14.00. Aceştia nu şi-au primit salariile de ai multe luni de zile.

"Jucătorii vor continua să facă acest demers, o formă de protest pentru a fi plătiţi, cum li s-a promis în ultimele luni. Din august avem această criză financiară, este foarte greu să continuăm. Avem aceleași puncte cu Dinamo, care are stabilitate financiară, are suporteri.

Păstrăm ritmul cu echipele mari, dar băieții s-au săturat de aceste promisiuni. Ni s-au făcut atâtea promisiuni, măcar acum, în al 12-lea ceas, sperăm să încasăm măcar un salariu. Ni s-a promis în ultima întâlnire oficială că vor plăti câte un salariu la toată lumea angajată la club, pentru că este o criză financiară. Nimeni nu are banii la zi, în condițiile în care nu se poate face nici acest efort, e greu să mai continuăm.

Eu sper să nu se ajungă să mergem cu juniorii, ieri echipa nu s-a antrenat și este extrem de dificil pentru o echipă. Poziția lor este în continuare aceeași", a spus Narcis Răducan la televiziunea Digisport.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: FOTBAL