Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

JO 2016. Cristina Neagu, anunţ DEZOLANT. Ce spune despre cariera ei din ultimii 10 ani

Friday, 19 August 2016, 11:19 Sursă: REALITATEA.NET

Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare a României la JO 2016 (44 goluri), a vorbit cu dezamăgire despre parcurul de la Olimpiadă, dar şi despre cariera ei din ultimii 10 ani.

"Mi-a mai trecut puțin din tristețe, au trecut doar patru zile, au fost zile grele, dar viata merge mai departe, nu am ce sa fac. Asta e situația, nu putem să ne ascundem după deget, ne-am trezit târziu, la mijlocul competiției, dacă o băteam pe Angola eram calificate în sferturi. Asta e viața de sportiv, dacă n-am ști să pierdem, n-am putea să mergem mai departe pentru a câștiga. E a doua dezamăgire pe care o trăiesc în 3 luni, după Final Four-ul de la Budapesta.

Cred că Brazilia a fost o continuare sau un rezultat al primului meci, în care am fost foarte dezamăgite, nu știam ce s-a întâmplat. Nu am apucat să ne trezim din acea stare. Presiunea face și ea parte din joc, chiar dacă vorbeam între noi despre medalie, nu am simțit o presiune pe echipă. De când joc de 10 ani la echipa națională au fost mai multe situații de genul ăsta decât situațiile în care am fost foarte fericită”, a spus Cristina Neagu la Pro TV.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT