Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Informații de ultimă oră despre dispariția fotbalistului Emiliano Sala

Tuesday, 22 January 2019, 21:18 Sursă: REALITATEA.NET

Avionul de mici dimensiuni a plecat de la Nantes luni, la ora locală 19:15, cu direcţia Cardiff, zburând la o altitudine de 1.650 de metri. După ce a depăşit Insula Guernsey, contactul cu avionul s-a pierdut. Estimarea specialiștilor este că avionul a dispărut la aproximativ 20 de kilometri nord de Guernsey.

Pe durata celor 15 ore de căutări, pentru care s-au folosit mai multe mijloace aeriene și marine ale Marii Britanii și ale Franței, mai multe obiecte au fost depistate plutind pe apă. Nu am reușit să confirmă dacă aceste obiecte fac parte din aeronava dispărută. Nu am depistat nicio persoană. Dacă avionul a aterizat pe apă, șansele de supraviețuire sunt, din păcate, minime„, se arată într-un comunicat al poliției.

Unul dintre membrii echipei de urgență care operează în zona Canalului Mânecii a declarat că probabilitatea de a găsi supraviețuitori tinde către zero.

Temperatura apei și condițiile de pe mare reduc la minimum șansele de a găsi pe cineva în viață. Apa este foarte, foarte rece, nimeni nu poate rezista mai mult de câteva minute„, a spus John Fitzgerald, citat de BBC.

Potrivit publicației Le Figaro, avionul în care se afla Emiliano Sala i-ar fi aparţinut preşedintelui clubului Cardiff City. Aeronava de tip Piper Malibu poate transporta şase persoane, pilotul şi cinci pasageri.

Horacio Sala, tatăl lui Emiliano Sala, a cerut cu disperare continuarea operațiunilor de căutare și salvare.

Sunt disperat, sper că totul va fi bine. Familia mea nu ştia nimic, eu i-am informat. Pentru el, ca pentru toţi, transferul la Cardiff era un mare pas„, a declarat argentinianul, în lacrimi.

Emiliano Sala (28 de ani) a fost transferat recent de Cardiff. Clubul din Premier League i-a plătit lui Nantes 15 milioane de lire sterline.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT