Fanii sunt în lacrimi, mesaj emoţionant despre Michael Schumacher

Thursday, 08 November 2018, 10:15 Sursă: REALITATEA.NET

Fanii legendarului pilot de formula 1 nu ştiu ce să creadă, după ce managerul său a făcut publice un mesaj şi un poster care-i îndemnă pe toţi să rememoreze cariera de excepţie al lui Schumacher.

Adaugă părerea ta

Posterul, realizat în stil retro, îl prezintă pe Michael la volanul legendarului său monopost Ferrari, cu care a câştigat primul titlu mondial, în 2001. Afişul şi mesajul au fost lansate de fundaţia Keep Fighting, care se ocupă de strângerea de fonduri în numele lui Michael Schumacher, pentru a ajuta alţi oameni aflaţi în situaţii limită, scrie The Sun.

Managerul Sabine Kehm a declarat că este încântată să participe la o acţiune de strângere de fonduri. “Este un mod extraordinar de a sărbători cariera legendară a lui Michael cu acest poster superb", a spus aceasta.

Schumacher a suferit un groaznic accident la schi, în decembrie 2013. După o lungă perioadă de comă, din cauza loviturii care i-a afectat creierul, sportivul a fost mutat în reşedinţa sa de lux, unde o echipă de 15 specialişti în recuperare si personal auxiliar are grijă de el. 

Managerul Sabine Kehm a afirmat de mai mutle ori că starea fostului mare sportiv nu este o chestiune publică.